Stop med at dele liveplacering på Messenger: 3 nemme måder
Er du dygtig til at bruge beskedapps som Messenger til at oprette forbindelse og tale med dine venner? Det har aldrig været nemmere at komme i kontakt med mennesker langt fra os, og det er kun et tryk væk at sende dine hilsner til dem. Da moderniteten med at dele dine tanker og følelser med andre mennesker har muliggjort problemfri, hurtig og nem kommunikation med moderne teknologi, er det nu også muligt for brugere at sende eller dele deres liveplacering med den anden person i realtid. Funktionen, der er kendt som Del Liveplacering, er nu tilgængelig på næsten alle beskedplatforme, og giver den anden bruger mulighed for at se din nuværende opholdssted, uanset om det er til navigation eller sikkerhedsformål, og den er helt sikkert praktisk for mange brugere. Lignende placeringsdelingsfunktioner kan også findes på andre sociale platforme, f.eks. del placering på Instagram, hvor brugerne kan dele deres placering i realtid med venner og følgere.
En sådan funktion kan dog i sidste ende blive brugt imod dig, hvis den håndteres forkert. Men fortvivl ikke, da denne artikel ikke kun giver dig tilstrækkelig viden om, hvordan live location fungerer, og hvordan du kan sikre dig, at du Stop med at dele din liveplacering på Messenger app for fuldstændig sikkerhed, men vil også lære dig en alternativ metode til at forfalske din placering i Messenger for fuldstændig anonymitet, mens du stadig bruger Messenger-appen.
Indhold:
Del 1. Sådan fungerer live-lokation
Live Location er en funktion, der gør det muligt at se ens placering og opdatere den ofte, når brugeren bevæger sig rundt i området på et bestemt tidspunkt. For en beskedplatform som Messenger er det en funktion, der er kendt som en ekstra funktion, der opdaterer andre brugere om din nuværende opholdssted uden at skulle skrive mange detaljer. Dette er nyttigt til møder, navigation og en følelse af sikkerhed i situationer, hvor du ikke er bekendt med dine omgivelser.
Det er selvfølgelig ikke altid en god ting at dele sin liveplacering på Messenger hele tiden, da din enheds placering er dine personlige data, og hvem kan lide at få sin nuværende opholdssted annonceret til offentligheden eller til andre personer, der altid er tilgængelige, ikke? Så i det følgende afsnit lærer du, hvordan du effektivt og trin for trin stopper med at dele din liveplacering på Messenger.
Del 2. Sådan stopper du med at dele live-placering på Messenger
1. Stop via chat
Trin 1. Åbn din Messenger applikationen og gå over til den samtale, hvor du tidligere delte din placering.
Trin 2. Derefter burde du kunne se en beskedfane, der angiver, at du deler din liveplacering med den anden bruger. Du skal blot trykke på den for at fortsætte.
Trin 3. Derfra vil du se dit profilikon fastgjort på kortet, hvor du befinder dig i øjeblikket. Hvis du vil stoppe eller afslutte din live-placeringsdeling, skal du blot trykke på Stop deling af placering knap. Messenger har kun en times varighed for livedeling for at beskytte brugernes placering. Til sidst ophører din liveplacering automatisk.
Trin 4. Når du stopper med at dele din liveplacering, vil du se i din liveplaceringsmeddelelsesfane, at du effektivt har afsluttet din deling af din placering med den anden bruger.
2. Deaktiver apptilladelse
Trin 1. Gå til din mobilenhed Indstillinger.
Trin 2. I dine enhedsindstillinger skal du fortsætte med at åbne din Privatliv og sikkerhed indstillinger.
Trin 3. Derfra skal du gå over og trykke på Placeringstjenester, og fra indstillingerne for Placeringstjenester skal du rulle ned, finde Messenger-appen og trykke på den for at fortsætte.
Trin 4. Fra Placeringstjenester i din Messenger-app vil du se to indstillinger for placeringsdeling. Hvis du derfra vil deaktivere Messenger-appens tilladelse til at få adgang til din placering, skal du blot markere Aldrig valgmulighed.
3. Skift til enhedsplacering
Trin 1. Brug din mobilenhed til at gå til din Indstillinger.
Trin 2. Når du er i dine enhedsindstillinger, skal du gå til din enhed Indstillinger for privatliv og sikkerhed og derfra trykke på Lokationstjenester.
Trin 3. Under indstillingen Placeringstjenester skal du blot slå Placeringstjenester fra for din enhed. Dette vil øjeblikkeligt stoppe alle apps' adgang til dine placeringsdata, og dermed forhindre apps i at bruge og se din aktuelle placering.
Del 3. Hvordan forfalsker jeg min rigtige placering for at beskytte min personlige oplysninger på Messenger?
Hvis du stadig er usikker og overtænker dine placeringsdata efter at have brugt de tre standardmetoder til ikke at dele din Messenger-liveplacering ovenfor, så er en løsning, man kan vælge, at have fuldstændig anonymitet omkring din placering ved at oprette en falsk placering eller forfalske din enheds placering. Forfalskning af din enheds placering kan gøres via et tredjepartsværktøj, ligesom AnyCoord, en gratis og garanteret fungerende lokationsforfalskning til lokationsbaserede spil, apps og platforme som Messenger.
Da standardmetoden ovenfor kun tillader brugere at stoppe med at dele deres placering på Messenger eller helt deaktivere adgang til placeringstjenester for apps på enheden, kan forfalskning af din placering ved hjælp af AnyCoord hjælpe brugerne med at opnå den ultimative reelle placeringsprivile, da værktøjet hjælper brugeren med at opbygge og konfigurere en midlertidig placering på brugerens enhed, hvilket betyder, at det skjuler brugerens reelle placering og viser en falsk, så brugeren stadig kan bruge placeringsbaserede platforme som Messenger uden problemer.
Nøglefunktioner:
- • Den bruger præcis GPS-kortlægning.
- • Problemfri placeringsskift til ethvert sted i hele verden.
- • Det er et uopdageligt og garanteret fungerende værktøj.
- • Sikkert værktøj til Android og iOS.
- • Understøtter en bred vifte af lokationsbaserede apps og spil.
- • Den har en meget brugervenlig grænseflade.
- • Værktøj til hurtig placeringsændring og spoofing.
- • Let at installere og bruge på brugerens enhed.
- • Den kan simulere rutebevægelser fra et punkt til et andet.
- • Rutebevægelsen kan justeres til brugerens foretrukne bevægelseshastighed.
Sådan bruger du AnyCoord til at forfalske din placering
Trin 1. Download AnyCoord softwareværktøjet på din stationære enhed (Mac eller Windows). Når det er gjort, skal du installere softwaren normalt og tilslutte din mobilenhed via USB.
100% Sikker og ren
100% Sikker og ren
Trin 2. Når du har forbundet din mobilenhed, der har din Messenger-app på, og din stationære enhed, skal du i AnyCoord-softwaregrænsefladen klikke på Rediger placering funktion for at fortsætte.
Trin 3. Når du har klikket på Rediger placering, skal du gå til værktøjets søgefelt og søge efter en ny placering, som du vil bruge som din midlertidige placering.
Trin 4. Når du har konfigureret din placering, skal du klikke på Modificere knappen, og værktøjet vil automatisk ændre din enheds placering og bruge den falske. Derfor vil de se den falske placering i stedet for din rigtige placering, når de deler din liveplacering i Messenger.
Del 4. Ofte stillede spørgsmål om at stoppe live placeringsdeling på Messenger
-
1Kan jeg stoppe med at dele min placering, før timeren slutter?
Ja, brugerne kan afslutte live placeringsdeling når som helst, uden at vente på 1 time. Dette kan gøres ved at åbne den samme besked om placeringsdeling og trykke på Stop placeringsdeling.
-
2Vil den anden person vide det, hvis jeg stopper med at dele min placering?
Den anden person vil ikke modtage nogen form for notifikation om, at brugeren er stoppet med at dele sin placering, men de kan se, om din liveplacering ikke længere er aktiv, i din samtalefane, da de ikke længere vil have adgang til din placering.
Konklusion
Deling af din live-lokation i Messenger er en nyttig og hjælpsom funktion, som en bruger kan sende til en anden bruger for at give dem en opdatering eller til navigation. Lignende lokationsdelingsfunktioner, herunder del placering på WhatsApp, hjælper også brugerne med at holde forbindelsen på tværs af forskellige platforme. Du bør dog ikke altid dele din placering med hvem som helst af hensyn til din sikkerhed. Derfor benytter denne guide lejligheden til at hjælpe brugerne med at lære, hvordan de stopper med at dele liveplacering på Messenger via Messenger-appen, enhedsindstillinger og brugen af et værktøj til placeringsspoofing for en mere effektiv og fuldstændig sikker skjulning af enhedsplaceringsdata med AnyCoord-softwareværktøjet.