Helaas is dit product (of deze dienst) momenteel niet beschikbaar voor gebruikers in deze regio vanwege lokale regelgeving. We stellen uw begrip hiervoor op prijs.
Life360 is een locatiegebaseerd platform dat door gezinnen wordt gebruikt om realtime locatiedeling tussen familieleden op te zetten voor veiligheid en navigatie. Enkele van de handige functies voor locatiedeling zijn de nauwkeurige realtime GPS-tracking, waarmee familieleden elkaars locatie direct en zonder vertraging kunnen volgen of bekijken, rijrapporten om te zien of iemand aan het rijden is of in een voertuig zit, en noodwaarschuwingen die familieleden op de hoogte stellen in geval van nood. Life360 geeft gezinnen gemoedsrust doordat ze simpelweg weten waar ze zich bevinden. Aan de andere kant willen sommige familieleden hun locatie echter niet altijd zichtbaar hebben. Daarom heeft Life360 een functie ontwikkeld waarmee leden en gebruikers hun locatie tijdelijk kunnen verbergen zonder hun apparaat te hoeven omzeilen.
In dit artikel geven we een overzicht van de Life360 Ghost Mode-functie, We laten je de stappen zien om het in en uit te schakelen, de beperkingen van het gebruik ervan, en het gebruik van een tool van derden voor locatievervalsing met een veel krachtigere Ghost Mode-functie, vergelijkbaar met Life360, als alternatief voor het vervalsen van je apparaatlocatie in de Life360-app.
Inhoud:
De Ghost Mode-functie in Life360 is de term die wordt gebruikt om de locatie van de gebruiker tijdelijk te verbergen of te pauzeren, zodat deze niet zichtbaar is voor andere gebruikers of familieleden.
Heeft Life360 een spookmodus? Hoewel de term spookmodus niet direct in de app wordt gebruikt, aangezien deze term oorspronkelijk van Snapchat komt, zijn mensen hem zo gaan noemen omdat Life360 gebruikers de mogelijkheid biedt hun locatie tijdelijk uit te schakelen, zodat deze niet zichtbaar is voor andere leden.
Hoe schakel je de Ghost Mode in Life360 in of uit? Beide stappen zijn hetzelfde: de gebruiker hoeft alleen de schuifregelaar in de locatie-instellingen van de Life360-app aan of uit te zetten. Sommige gebruikers zoeken ook naar manieren om... Pauzeer Life360 zonder dat iemand het weet, Maar het is belangrijk om te begrijpen hoe de instellingen voor het delen van je locatie werken voordat je wijzigingen aanbrengt. Voor een meer gedetailleerde stapsgewijze handleiding kun je de onderstaande stappen raadplegen.
Stap 1. Ervan uitgaande dat je al een account hebt, je Life360-app volledig hebt ingesteld en een kanaal voor het delen van je locatie met je familie of kennissenkring hebt. Open de Leven360 Open de app op je mobiele apparaat en ga naar je instellingen, die je in de linkerbovenhoek van de Life360-appinterface vindt.
Stap 2. Tik in het tabblad Instellingen op de Locatie delen Ga naar Instellingen en daar kun je de status van het delen van je profiellocatie bekijken.
Stap 3. Als de schuifregelaar naar rechts staat, betekent dit dat je je locatie deelt; om dit uit te schakelen, zet je de schuifregelaar gewoon uit.
Stap 4. Als je vervolgens terugkeert naar de hoofdinterface van de app, zie je dat je profielbubbel niet meer op de kaart te zien is. Dit betekent dat je bent gestopt met het delen van je locatie met de kanaalleden. Om het delen van je locatie weer in te schakelen, volg je dezelfde stappen.
Omdat de Ghost Mode-functionaliteit in Life360 een zeer directe manier hanteert om de locatie te delen, kent deze bepaalde beperkingen, die in dit gedeelte nader zullen worden toegelicht.
Als je de locaties van de andere kanaalleden continu wilt kunnen zien zonder je locatiedeling uit te schakelen en hen daarvan op de hoogte te stellen, dan kun je een veilige tool van een derde partij gebruiken om je locatie te vervalsen, zoals bijvoorbeeld een dergelijke tool. AnyCoord. Veel gebruikers zoeken naar nep-locatie op Life360 Veel gebruikers zoeken een manier om hun privacy te beschermen bij het gebruik van locatiegebaseerde apps. Deze tool helpt je een tijdelijke virtuele locatie in te stellen in Life360, zodat je discreet naar andere locaties kunt gaan zonder dat andere leden je werkelijke locatie kunnen zien. Dit kan door een nep-locatie te selecteren. AnyCoord biedt ook een functie waarmee gebruikers menselijke bewegingen kunnen simuleren, waardoor het realistischer lijkt alsof ze zich daadwerkelijk in een normaal tempo bewegen.
Belangrijkste kenmerken:
Hoe je AnyCoord kunt gebruiken om je locatie te vervalsen
Stap 1. Download en installeer de AnyCoord Installeer de softwaretool op uw Mac of desktopcomputer. Verbind vervolgens uw mobiele apparaat met de Life360-app via een USB-kabel met uw desktopcomputer.
100% Veilig en schoon
100% Veilig en schoon
Stap 2. Open vervolgens de AnyCoord-software en klik vanuit de hoofdinterface op de Locatie wijzigen functie om verder te gaan.
Stap 3. Nadat u op de functie 'Locatie wijzigen' hebt geklikt, kunt u de locatie die u als tijdelijke virtuele Life360-locatie wilt gebruiken, opzoeken met behulp van de ingebouwde zoekbalk in de linkerbovenhoek van de tool.
Stap 4. Zodra je een virtuele locatie hebt gevonden, klik je op de Bewerken Druk op de knop en de tool wijzigt automatisch de locatie van je mobiele apparaat. Wanneer je de Life360-app opent, zie je dat je profielbubbel zich bevindt op de locatie die je met AnyCoord hebt ingevoerd. Hierdoor blijft je werkelijke locatie verborgen en worden andere kanaalleden niet op de hoogte gesteld van je huidige locatie, noch wordt je locatie voor hen uitgeschakeld.
1Kunnen anderen zien of ik de spookmodus gebruik?
In de Life360-app kunnen mensen zien dat je de spookmodus hebt ingeschakeld, omdat je profielbubbel op de kaart is verdwenen. Dit geeft aan dat je je locatiedeling hebt uitgeschakeld.
2Is de spookmodus gratis beschikbaar?
De Ghost Mode-functie, waarmee gebruikers kunnen voorkomen dat hun locatie wordt gedeeld in de Life360-app, is beschikbaar voor zowel gratis als betaalde gebruikers. Net als bij andere apps en platforms voor het delen van locaties, heeft de gebruiker het recht om zelf te bepalen wanneer hij of zij zijn of haar locatie wil delen, aangezien de locatie van het apparaat persoonlijke gegevens zijn. Het is daarom terecht dat een dergelijke functie beschikbaar is voor zowel gratis als betaalde gebruikers.
Dit artikel bevestigt dat Life360 weliswaar geen Ghost Mode-knop in de app heeft, maar wel een vergelijkbare functie die door gebruikers simpelweg Ghost Mode wordt genoemd. Hoewel gebruikers hiermee kunnen bepalen wanneer ze hun locatie wel of niet met anderen delen, is het uitschakelen van locatiedeling wel aan bepaalde beperkingen verbonden. Daarom is het raadzaam om de functie uit te schakelen voor een betere locatiedeling. Spookmodus van de Life360-app Om het effect op je mobiele apparaat te minimaliseren, is het veilig om een tool van een derde partij te gebruiken die je locatie verbergt, zoals AnyCoord. Deze tool kan de locatie van je mobiele apparaat volledig verbergen en tegelijkertijd een virtuele locatie instellen, zodat de andere leden van de Life360-app niet kunnen zien dat je je locatie niet meer met hen deelt.