Omlouváme se, ale tento produkt (nebo služba) momentálně není k dispozici uživatelům v tomto regionu z důvodu místních předpisů. Děkujeme za pochopení v této záležitosti.
Life360 je platforma založená na poloze, kterou rodiny používají k nastavení platformy pro sdílení polohy v reálném čase mezi členy rodiny pro účely bezpečnosti a navigace. Mezi funkce sdílení polohy, které jsou pro rodiny užitečné, patří přesné sledování GPS v reálném čase, které umožňuje členům rodiny sledovat nebo si navzájem prohlížet polohu v reálném čase bez zpoždění, hlášení o řízení, aby se zjistilo, zda jeden z nich řídí nebo je ve vozidle, a také nouzová upozornění, která členy rodiny upozorní na nouzovou situaci. Life360 pomáhá rodinám uklidnit se tím, že jednoduše ví, kde se nacházejí; jak je však vidět na pozitivní straně, někteří členové rodiny nechtějí, aby byla jejich poloha neustále viditelná. Proto Life360 vyvinula funkci, která umožňuje členům a uživatelům dočasně skrýt svou polohu, aniž by museli obejít své zařízení.
V tomto článku se ponoříme do přehledu Funkce duchového režimu Life360, ukážeme vám kroky, jak jej povolit a zakázat, omezení jeho používání a také použití nástroje pro falešné zjišťování polohy od třetí strany, který má mnohem silnější funkci Ghost Mode podobnou Life360 jako alternativní nástroj pro falešné zjišťování polohy vašeho zařízení v aplikaci Life360.
Obsah:
Funkce Ghost Mode v aplikaci Life360 je termín používaný k dočasnému skrytí nebo pozastavení zobrazení polohy uživatele ostatním uživatelům nebo členům rodiny.
Má Life360 režim duchů? Termín režim duchů se v aplikaci přímo nepoužívá, protože tento termín vznikl na Snapchatu, ale lidé ho tak začali nazývat, protože Life360 umožňuje uživatelům pozastavit sledování své polohy, která je viditelná pro ostatní členy.
Jak zapnout nebo vypnout režim Ghost v aplikaci Life360? Oba postupy jsou stejné, uživatel stačí pouze zapnout nebo vypnout posuvník v nastavení sdílení polohy v aplikaci Life360. Někteří uživatelé také hledají způsoby, jak… pozastavit Life360, aniž by to kdokoli věděl, ale před provedením jakýchkoli změn je důležité pochopit, jak nastavení sdílení polohy funguje. Podrobnější podrobný návod naleznete níže.
Krok 1. Za předpokladu, že již máte účet, jste si plně nastavili aplikaci Life360 a máte kanál pro sdílení polohy s rodinou nebo kruhy. Otevřete Life360 Spusťte aplikaci z mobilního zařízení a přejděte do Nastavení, které se nachází v levém horním rohu rozhraní aplikace Life360.
Krok 2. Na kartě Nastavení klepněte na Sdílení polohy Nastavení a odtud budete moci sledovat stav sdílení polohy vašeho profilu.
Krok 3. Pokud je posuvník na pravé straně, znamená to, že sdílíte svou polohu; chcete-li tuto funkci zakázat, jednoduše ji vypněte.
Krok 4. Poté, co se vrátíte do hlavního rozhraní aplikace, uvidíte, že bublina vašeho profilu na mapě nikde není vidět. To znamená pouze to, že jste přestali sdílet svou polohu s členy kanálu. Pokud chcete sdílení polohy znovu povolit a zapnout, postupujte podle stejných kroků.
Protože funkce Ghost Mode v Life360 má velmi přímý přístup k nakládání se sdílením polohy, má s sebou určitá omezení, která budou podrobněji popsána v této části.
Pokud byste chtěli mít možnost neustále vidět polohu ostatních členů kanálu, aniž byste museli vypnout sdílení polohy a upozornit je, můžete použít bezpečný nástroj pro falešné zjišťování polohy od třetí strany, jako je AnyCoordy. Mnoho uživatelů hledá falešná poloha na Life360 hledají způsob, jak spravovat své soukromí při používání aplikací založených na poloze. Tento nástroj vám pomůže nastavit dočasnou virtuální polohu ve vašem Life360, abyste se mohli diskrétně pohybovat na jiná místa, zatímco ostatní členové nevidí vaši skutečnou polohu. Tento nástroj vám může pomoci nastavit dočasnou virtuální polohu ve vašem Life360, abyste se mohli diskrétně pohybovat na jiná místa, zatímco ostatní členové nevidí vaši skutečnou polohu. Toho lze dosáhnout použitím falešné polohy, kterou si uživatel vybral. Další výhodou je, že AnyCoord má funkci, která umožňuje uživatelům simulovat lidský pohyb, aby bylo realističtější, že se uživatel skutečně pohybuje lidským tempem.
Klíčové vlastnosti:
Jak používat AnyCoord k falešné poloze
Krok 1. Stáhněte a nainstalujte AnyCoordy softwarový nástroj na vašem Macu nebo stolním zařízení. Po dokončení připojte mobilní zařízení s aplikací Life360 ke stolnímu zařízení pomocí USB připojení.
100% Bezpečné a čisté
100% Bezpečné a čisté
Krok 2. Dále otevřete softwarový nástroj AnyCoord a v jeho hlavním rozhraní klikněte na Upravit umístění funkci pro pokračování.
Krok 3. Po kliknutí na funkci Upravit umístění vyhledejte umístění, které chcete použít jako dočasné virtuální umístění Life360, pomocí vestavěného vyhledávacího pole v levém horním rohu nástroje.
Krok 4. Jakmile najdete virtuální místo, klikněte na Upravit tlačítko a nástroj automaticky změní polohu vašeho mobilního zařízení. Když si tedy otevřete aplikaci Life360, uvidíte, že se bublina vašeho profilu nachází na místě, které jste zadali pomocí AnyCoord, čímž skryjete svou skutečnou polohu a zároveň neupozorníte ostatní členy kanálu na svůj aktuální pobyt nebo jim vaši polohu zakážete.
1Mohou ostatní lidé poznat, jestli používám režim Ghost?
V kontextu aplikace Life360 lidé poznají, že jste vstoupili do režimu Ghost, protože uvidí, že bublina vašeho profilu na mapě právě zmizela, což znamená, že jste aktuálně vypnuli sdílení polohy.
2Je režim Ghost dostupný zdarma?
Funkce Ghost Mode, tedy funkce, která uživatelům umožňuje zastavit sdílení své polohy v aplikaci Life360, je dostupná pro bezplatné i prémiové uživatele. Stejně jako u jiných aplikací a platforem pro sdílení polohy je na uživateli právo, kdy má sdílet polohu, nikoliv jeho poloha, protože poloha jeho zařízení je jeho osobní údaj, takže je správné, že je taková funkce dostupná pro bezplatné i prémiové uživatele.
Tento článek potvrdil, že ačkoliv Life360 ve své aplikaci nemá tlačítko Ghost Mode (Režim ducha), má funkci s podobnou funkcí, kterou lidé začali označovat jako Ghost Mode (Režim ducha). Kromě toho, i když umožňuje uživatelům ovládat, kdy sdílet a kdy ne sdílet svou polohu s členy, vypnutí sdílení polohy s sebou nese určitá omezení. Proto pro více Režim ducha v aplikaci Life360 Abyste se vyhnuli negativnímu vlivu na vaše mobilní zařízení, je bezpečné používat nástroj pro falešné zjišťování polohy od třetí strany, jako je AnyCoord, protože dokáže zcela skrýt polohu vašeho mobilního zařízení a zároveň nastavit virtuální polohu, aby ostatní členové aplikace Life360 nepoznali, že jste s nimi právě přestali sdílet svou polohu.